Voedselbank krijgt 1100 euro van Hervormde Gemeente

17 september 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De activiteiten die zaterdag 8 september tijdens de Late Summer Fair gehouden werden bij de Grote Kerk hebben 1100 euro opgeleverd. Het bedrag is inmiddels overhandigd aan de Voedselbank van Sliedrecht.

De Hervormde gemeente van Sliedrecht had op deze dag de deuren van de kerk wijd opengezet; iedereen was welkom om de monumentale kerk van binnen te komen bekijken. Het was immers ook Open Monumentendag. In de kerk waren diverse optredens en buiten was er van alles te doen. De boekenmarkt, de brocante markt en het fair trade terras deden goede zaken. Diverse boeken en brocante spullen verwisselden van eigenaar en heel wat eerlijke kopjes koffie, geschonken in kopjes van de kringloopwinkel werden gedronken op het zonnige terras boven aan de dijk.

Van de opbrengst gaat de Voedselbank aardappels inkopen. Volgens de penningmeester van de voedselbank, Frits van der Kooij is dit geld voldoende voor een half jaar aardappels. De kringloopwinkel die met een kraam vol met speelgoed op de dijk stond heeft hun opbrengst € 405,00 ook aan de voedselbank geschonken.

advertentie
advertentie