Univé wint Incompany 100 Award 2012

21 september 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Univé is opnieuw uitgeroepen tot beste zakelijke verzekeraar van Nederland. In het klanttevredenheidsonderzoek van zakenblad Incompany voert Univé met een rapportcijfer 7,25 de lijst aan in de categorie Verzekeringen, de hoogste score tot dusver.

Het is alweer de zevende keer dat Univé de Incompany 100 Award wint. Uit het onderzoek, uitgevoerd door Blauw Research onder ruim 5.000 zakelijke beslissers, blijkt dat Univé in elke categorie (service, prijs, knowhow en resultaat) records vestigt. ,,Univé wint met overmacht, geen van de concurrenten slaagt erin om in de buurt van de scores van Univé te komen, een monsteroverwinning", aldus Incompany.

Commercieel Directeur Robert Schouten van Univé Rivierenland: ,,We zijn uiteraard erg blij met deze positieve waardering van onze klanten. Het inspireert ons om het nóg beter te doen. Ondernemers die ons daarvoor een goede tip willen geven, kunnen dit doen op onze speciale actiepagina www.unive.nl/bestezakelijkeverzekeraar. De indiener van de tip met de meeste stemmen, wint een bedrijfsuitje.''

advertentie
advertentie