Inschrijvingen voor Kleine Prijs van de Alblasserwaard geopend

25 september 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De inschrijving voor de jaarlijkse bandwedstrijd De Kleine Prijs van de Alblasserwaard is geopend. Het gaat om de muziekwedstrijd voor muzikaal talent uit de regio Drechtsteden en omstreken. De winnaar van deze jaarlijkse muziekprijs wint een plaats op het jaarlijkse Tuinfeest festival van JC Elektra en met als extraatje dit jaar een live sessie bij radioprogramma The Are. Inschrijven kan tot 31 december.

Uit de inschrijvingen wordt een selectie gemaakt van vijf bands die de voorrondes mogen gaan spelen. Er zijn twee voorrondes waarvan de winnaar door zal gaan naar de finale. De winnaar van de muziekprijs van scholengemeenschap De Lage Waard, de Lage Waard-awards, plaatst zich direct voor de eerste voorronde.

De jury, die dit alles gaat beoordelen, bestaat uit radiomaker Arie van muzikaal cultprogramma The Are, oud winnaar van de Kleine Prijs, programmeur van JC Elektra en organisator van het Tuinfeest festival.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar Programmaraad@elektra-sliedrecht.nl. In deze mail moet zitten: de bandnaam, woonplaats, leeftijden, en een website waar de songs te beluisteren zijn.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie