Kunstbende dansproject

25 september 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Elektra is op zoek naar energieke jongeren tussen de 13 en 16 jaar met enige ervaring in moderne en/of hip hop dansstijlen. Enthousiast jongens en meiden met grote passie voor dans. Want op woensdag 10 oktober start in de grote zaal van het jongerencentrum het kunstbende dansproject. Dit project wordt geleid door twee ervaren danseressen, die al meerdere malen in de finale van het kunstbende-talenten jacht hebben gestaan: Iris Struijk (20 jaar) en Julie Lanser (22 jaar).

Op de avond van 10 oktober krijgen de jongeren de mogelijkheid om aan Iris en Julie hun danservaring te presenteren waarbij diverse stijlen welkom zijn. Aan de hand hiervan wordt een groep samengesteld van rond de twaalf deelnemers. Hiervan gaan uiteindelijk zes tot acht deelnemers Sliedrecht vertegenwoordigen tijdens de voorronde in februari of maart in Theater Zuidplein in Rotterdam.

De lessen worden wekelijks op woensdag van 19.00 tot 21.00 uur gegeven tot de woensdag voor het optreden in Rotterdam. Aangezien er ook kosten worden gemaakt is de bijdrage voor de eerste vier weken 10 euro per deelnemer. De groep die doorgaat betaalt daarna eveneens een bijdrage van 10 euro per vier lessen. De eerste avond, 10 oktober, is gratis.

Voor vragen of aanmelden, kan contact opgenomen worden met Henk van Griensven via henk@elektra-sliedrecht.nl of 0184-414273.

advertentie
advertentie