Snelcursus schaatsen in de herfstvakantie

27 september 2012 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt in de herfstvakantie een driedaagse snelcursus schaatsen voor alle leeftijden. De cursus wordt gegeven van maandag 22 tot en met woensdag 24 oktober van 9.00 tot 10.30 uur op de ijsbaan in de Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10, Dordrecht.

De cursus is bestemd voor diegenen die graag goed schaatsen willen leren en kennis willen maken met het kunstrijden. Deelnemen op recreatieve (hockey)schaatsen mag ook. De minimum leeftijd voor deelname is 4 jaar. Er worden groepjes gevormd die zoveel mogelijk op leeftijd en niveau aansluiten. De kosten voor de cursus bedragen 50 euro inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging en kost 12 euro euro voor drie dagen. Er wordt een borg gevraagd van 50 euro per paar.

Een inschrijfformulier voor de snelcursus, een gratis proefles en alle informatie over de lessen kunstrijden is te vinden op de website Kunstrijvereniging de Drechtsteden www.ddd-kunstrijden.nl.

advertentie
advertentie