Onder Ons maakt zich op voor nieuw toneelseizoen.

28 september 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Sliedrechtse Toneelgroep Onder Ons heeft weer een nieuw stuk gevonden voor dit seizoen. Het is wederom een blijspel geworden, zoals verwacht mocht worden van de toneelgroep die haar regionale bekendheid heeft te danken aan de vele humoristische voorstellingen in het verleden.

Dit seizoen wordt het doldwaze blijspel 'Leuker kunnen we het niet maken!', geschreven door Peter Damen, opgevoerd. Door een verbouwing worden twee afdelingen van de Belastingdienst samengevoegd. Logistiek is dit natuurlijk een ramp, maar ook voor de medewerkers van die afdelingen is het even wennen. De ene medewerker, het lievelingetje van de chef, is dol op planten een nieuwe collega is daar echter allergisch voor. Het manusje van alles heeft een erg hoge dunk van zichzelf en jaagt mensen tegen zich in het harnas, een uitzendkracht, niet gehinderd door enige kennis van zaken doet de dingen op haar eigen manier. Dan verdwijnen onder verdachte omstandigheden de chef en de koffiejuffrouw, er ontstaat chaos. De overige medewerkers moeten de krachten bundelen om het mysterie op te lossen. De Belastingdienst kan het niet leuker maken, zeggen ze. Onder Ons zal laten zien dat dat best kan.

De toneelgroep heeft al diverse boekingen staan Dordrecht, Sleeuwijk, Werkendam, Hardinxveld, naast de eigen voorstellingen in De Lockhorst en de Til. Op zaterdag 24 november komt Onder Ons naar de Lockhorst en op zaterdag 2 maart zal de toneelgroep haar traditionele uitvoering in de Til spelen. De toegangsprijs voor deze beide voorstellingen bedraagt € 12,50 p.p.

advertentie
advertentie