Mannaclubs neemt nieuwe ruimte in CJMV-gebouw in gebruik

12 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na een half jaar klussen mochten woensdagavond 3 oktober de kinderen zelf de nieuwe clubruimte van Mannaclubs in het CJMV-gebouw officieel openen. Samen hebben de kids van groep 5/6 het lintje doorgeknipt.

De clubruimte was vrolijk versierd. Er werd feestelijke limonade in champagneglazen geschonken en voor de kinderen was er iets lekkers. Alle kinderen mochten een mooi schilderij maken, die allemaal worden opgehangen in het CJMV-gebouw. De klussers werden nog eens in het zonnetje gezet, want zonder hen was de clubruimte nooit zo mooi en professioneel opgeknapt. Het plafond is geheel vernieuwd en de gehele clubruimte is volledig geschilderd en aangekleed. Ot van Wingerden van Doe-het-zelf-zaak Piet van der Knaap heeft alle materialen gesponsord. De actie van Flexa 'Kleur je club' heeft de verf opgeleverd. Het plafond is vervangen door onder anderen Mark en Nick Hogendoorn van Hogendoorn Keukens en Hendrik den Boef, Pleun Boele, Karin van Zwienen, Hans van Eerten, Toine Cleophas en de clubleiding hebben veel vrije uren gestoken in het opknappen van de ruimte. Het resultaat is een compleet nieuwe uitstraling met frisse kleuren en een mooi licht plafond. Aan het einde mochten de kinderen grabbelen in de grabbelton en kregen ze nog een cadeautje mee.

Blikken verf doneren via www.kleurjeclub.nl kan nog altijd, want het CJMV-gebouw heeft nog steeds verf nodig. Het nieuwe seizoen van Mannaclubs is gestart op maandag 15 oktober. Kijk op www.hervormdsliedrecht.nl voor meer informatie of mail naar mannaclubs@hotmail.com.

advertentie
advertentie