'Brown Eyes' op studiereis naar Spanje

15 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Jolanda en Eveline van Schoonheidsinstituut Brown Eyes - Sense for Beauty zijn op uitnodiging op studiereis naar Spanje geweest. Deze unieke kans kregen zij, omdat zij behoren tot de tien beste Germaine de Capuccini salons van de Benelux. De twee schoonheidsspecialisten zijn hierdoor zo dicht mogelijk bij de kern van hun cosmeticamerk gekomen. In Spanje staat namelijk het laboratorium en de fabriek van Germaine de Capuccini. Het merk dat wereldwijd in de top 5 staat van beste cosmetica merken en waar Brown Eyes vanaf 2005 mee werkt.

,,Wij vinden het erg belangrijk om voor iedere huid een persoonlijk advies te kunnen geven'', vertelt eigenaresse Jolanda Dekker. ,,Hierdoor is niet alleen ervaring belangrijk, maar ook de filosofie achter het product. In Spanje hebben wij letterlijk de werkstoffen gezien, de ontwikkeling van de crèmes en producten en het jarenplan van testen, voordat een nieuw product geïntroduceerd kan worden. Geweldig om eens te zien!''

De nieuwste trend hebben zij uiteraard vanuit Spanje naar Sliedrecht meegenomen namelijk 'Kaarsenmassage'. Hierbij wordt met verwarmde olie vanuit een aromatische kaars gemasseerd. De olie is heerlijk op tempratuur waardoor de spieren zich direct ontspannen. In (de olie van) de kaars zitten de aromatische oliën lavendel en mandarijn die naast ontspanning de huid direct voeden.

Voor meer informatie over de Kaarsenmassage, producten van Germaine de Capuccini of de nieuwste behandelingen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering kan contact opgenomen worden met Brown Eyes: Volkerakstraat 2, 3363CL Sliedrecht, 0184 - 633746 of www.brown-eyes.nl.

advertentie
advertentie