Sliedrecht Sport met 3-0 ten onder in Baku

24 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

BAKU - De dames van Sliedrecht Sport waren geen enkel moment opgewassen tegen het sterke Igtisadchi Baku. Het team vol Thaise internationals won met duidelijke cijfers van de Sliedrechtse gasten in Azerbeidzjan: 25-17, 25-18 en 25-22.

Alleen de laatste set gaf het team van Appie Krijnsen enige hoop in de return misschien voor een stunt te kunnen zorgen. Het was de enige set waarin Sliedrecht Sport lang tegenstand kon bieden. In die return, die dinsdag 30 oktober om 20.00 uur in het Rotterdamse Topsportcentrum gespeeld wordt, moet Sliedrecht Sport dan wel met 3-0 om door te gaan naar de volgende ronde. ,,De gewenste zestig punten zijn inderdaad niet gehaald, maar er is in de uitwedstrijd tegen Igtisadchi stevig aan de deur gerammeld en met name de laatste set belooft veel goeds aanstaande dinsdag. Het vreemdelingenlegioen uit Baku kan een andere tegenstander verwachten op Hollandse bodem", aldus André Vlot van Sliedrecht Sport.

De ploeg zal eerst de knop om moeten zetten want zaterdag wacht een belangrijke uitwedstrijd tegen vv Alterno, de nummer twee in de Dela Eredivisie op één punt achter Sliedrecht Sport. In voorgaande seizoenen werd de taaie Apeldoornse ploeg wel eens de "angstgegner" van Sliedrecht Sport genoemd. Het blauw-witte collectief zal zaterdag moeten bewijzen dat dat verleden tijd is.

advertentie
advertentie