Wim Lavooy op MerweRTV

6 november 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De tweede editie dit seizoen van Sliedrecht Bruist 'Sunday Free', zondag 11 november, staat in het teken van de Sliedrechtse muzikant Wim Lavooy. Wim is bekend als drummer van diverse bands en momenteel speelt hij zeer regelmatig met zijn bluesmaatjes van Back in Town. Vrijdagavond komt Wim naar de studio's van MerweRTV om te vertellen wat het publiek, dat zondag naar De Lockhorst komt, te wachten staat. En dat niet alleen: Wim brengt wellicht enkele van zijn vrienden mee. Sowieso zal hij een aantal nummers ten gehore brengen. Verrassenderwijs niet op zijn vertrouwde drumstel, maar op gitaar.

Hoogstwaarschijnlijk maakt hij tussen 19.00 en 20.00 uur in The Are zijn opwachting, waarna The AfterShock tussen 20.00 en 21.00 uur met de uitzending doorgaat. Ook tussen 21.00 en 22.00 uur zal Wim (met diverse vrienden) doorspelen in MetalShock. Naast deze programma's op de radio zal de gehele uitzending op MerweTV te zien zijn.

Het belooft ook een bijzondere vrijdagavond te worden op MerweRTV. De makers van de diverse vrijdagavondprogramma's zijn er trots op, dat hun 'Godfathers of Fridaynightradio' Theo Peele en Gino Sittrop afgelopen week zijn beloond met de Gouden Aar van de Stichting Sliedrecht en Cultuur voor de gezamenlijke bijdrage aan de Sliedrechtse bevolking. Inmiddels al meer dan 20 jaar is de vrijdagavond van MerweRadio (en tegenwoordig dus ook TV) een begrip.

advertentie
advertentie