Gemeente contra middenstand

6 november 2012 om 00:00 Nieuws

Ingezonden brief

In Februari 2009 ben ik een winkel in kappersbenodigdheden en exclusieve sieraden, in de Kerkbuurt gestart. Vanaf die tijd probeer ik mijn winkel en de bijbehorende artikelen op een leuke en originele manier te presenteren. Dit wordt door een groeiend aantal klanten gewaardeerd. Helaas deelt de gemeente deze waardering van onze klanten niet.

Al kort na de opening werd ik door de gemeente gesommeerd de aangebrachte reclame op de luifel te verwijderen. Sinds kort ben ik in het bezit van een Fiat 500 met een aantal mooie reclameteksten. De Auto stond een dag voor mijn etalage, toen er al en briefje tussen de ruitenwisser zat, met de boodschap de genoemde auto uit de Kerkbuurt weg te halen.

Uiteraard heb ik begrip voor bepaalde regels in een winkelcentrum, maar in een tijd waarin veel winkeliers door de economische crisis genoodzaakt zijn hun deuren te sluiten, zou het een mooie geste van de gemeente zijn om in deze tijd de strakke regels iets te versoepelen. Ik hoop dat de gemeente een en ander als opbouwende kritiek leest.

Yolanda van Middelkoop, Medusa Kerkbuurt.

advertentie
advertentie