Afbeelding
Fotografie Richard van Hoek

Online kaartverkoop Europacup Sliedrecht Sport van start

18 november 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na het grote avontuur in de CEV Cup wacht voor de dames van Sliedrecht Sport op dinsdag 4 december de volgende Europese krachtmeting in de zestiende finaleronde van de Challenge Cup. Deze wedstrijd zal in de oude, vertrouwde Sporthal de Stoep worden gehouden. De tegenstander komt uit de wedstrijden tussen het Belgische VC Oudegem en het Roemeense CSM Bucuresti. De tweede confrontatie tussen beide teams is op donderdag 22 november in Dendermonde.

Zoals uit de eerste confrontatie tussen beide teams al bleek (3-1 winst voor Bucuresti) liggen de krachtsverhoudingen heel dicht bij elkaar en is op voorhand niet te zeggen wie op dinsdag 4 december in de Stoep als tegenstander zal fungeren.

Voor Sliedrecht Sport aanhangers die zeker willen zijn van een plaatsje op de tribunes van De Stoep is het vanaf zaterdag 17 november mogelijk om via de site van Sliedrecht Sport (www.sliedrechtsport.nl) online kaarten te bestellen. De entreeprijzen zijn net als vorig seizoen voor volwassenen 12 euro en voor jeugd tot en met 16 jaar 7 euro. Vanaf zaterdag 24 november zijn de entreekaarten ook te verkrijgen bij de gebruikelijke voorverkoopadressen: Sporthuis Leo Reijnders aan de Rembrandtlaan in Sliedrecht en Sportshop André Vlot in Hardinxveld-Giessendam. Daarnaast zullen bij de thuiswedstrijden van de dames op zaterdag 24 november (tegen Peelpush) en op woensdag 28 november (tegen vv Alterno) ook kaarten te verkrijgen zijn in de zaal.

advertentie
advertentie