Bucuresti volgende Europese uitdaging voor Sliedrecht Sport

25 november 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De dames van Sliedrecht Sport mogen het in de zestiende finaleronde van de Challenge Cup op 4 december in De Stoep opnemen tegen het Roemeense CSM Bucuresti. Deze ploeg wist afgelopen donderdag op overtuigende manier te winnen van het Belgische Oudegem.

De confrontaties tussen beide ploegen belooft een mooie tweestrijd te worden, waarbij het op voorhand lastig zal zijn om een favoriet aan te wijzen. Trainer Appie Krijnsen en data-analist André Schild waren getuigen van de gemakkelijke overwinning van de komende tegenstander in het Belgische Dendermonde. Daarbij kregen ze ook een goed beeld van de Roemenen die vrijuit konden spelen tegen de Belgen. Het team van Bucuresti heeft een basisteam staan met de nodige Europacup- en internationale ervaring. Het team herbergt vier Roemeense, een Sloveense en een Bulgaarse international, aangevuld met een spelverdeelster uit de Oekraïne.

Voor de Sliedrechtse dames ligt er een mooie uitdaging in het verschiet om de volgende ronde in de Challenge Cup te halen. Om dat doel te bereiken zal er in de eigen sporthal de Stoep gewonnen moeten worden om dan de week erna alles uit de kast te halen in Boekarest. Bij verlies is er dan nog een mogelijke golden set die de beslissing zal brengen.

De voorverkoop van kaarten is begonnen. Op de gebruikelijke voorverkoopadressen, Sportshop André Vlot en Sporthuis Leo Reijnders, zijn de kaarten te verkrijgen, maar deze zijn ook online via www.sliedrechtsport.nl te koop. Daarnaast zullen de kaarten bij de komende thuiswedstrijden van de dames worden verkocht en uiteraard ook nog op de wedstrijddag zelf aan de kassa.

advertentie
advertentie