RVS Design 4U is sterk in maatwerk

27 november 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In unit B10 van het bedrijvencomplex aan de Prisma 100 is sinds enige tijd RVS Design 4U gevestigd. Eigenaar Dennis van der Heide houdt zich bezig met maatwerk in RVS, staal en aluminium eventueel in combinatie met hout, glas, natuursteen en verschillende soorten stof. Zijn klantenkring bestaat zowel uit bedrijven als particulieren. Het is ook mogelijk om van de diensten van Dennis gebruik te maken voor constructie- en montagewerkzaamheden, machineonderhoud en leidingwerk.

Door Ria Scholten

Hij is een echte duizendpoot als het gaat om werken met de eerdergenoemde materialen. Daarnaast heeft Dennis een creatieve kant die tot uitdrukking komt in het ontwerpen en vervaardigen van moderne design meubelen voor binnen en buiten en accessoires zoals trapleuningen, kapstokken en lampen. ,,Ik ben op mijn zestiende begonnen bij een bekend lasbedrijf in Noord-Holland. In mijn vrije tijd ging ik graag met roestvaststaal aan de slag. Ik verrichte laswerk aan auto's, verhielp autoschades, maar heb in de periode ook tafels en tuinbankjes ontworpen'', vertelt hij. ,,In een latere baan heb ik veel te maken gehad met het plaatsen van luxe RVS trappen. Ik heb in die periode veel dingen geleerd, waar ik nu nog steeds profijt van heb bij het uitvoeren van mijn werk. Het ontwerpen nam steeds serieuzere vormen aan en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in de oprichting van RVS Design 4U.''

In de showroom staan verschillende voorbeelden van de vele toepassingsmogelijkheden van RVS. Blikvanger is de grote loungebank met weersbestendige stoffering die zomer en winter buiten kan staan. Ook de grote met blauwe stof beklede fauteuil is bestand tegen alle weersinvloeden. In de hoek staat een slim vormgegeven kapstok met eveneens door Dennis ontworpen kledinghangers. ,,Ik kan kapstokken leveren in alle maten en uitvoeringen'', vertelt hij. ,,Mijn devies is niet voor niets 'sterk in maatwerk'. Het is ook mogelijk om een meubelstuk of accessoire geheel naar wens van de klant en aansluitend op een bestaand interieur te maken. De mensen kunnen hier ook terecht voor kleine en grotere lasklussen aan aluminium motorframes en -blokken en auto-uitlaten en APK lassen. We verkopen ook op maat gezaagd RVS, staal en aluminium. Het is ook mogelijk om onderdelen als autovelgen en brommeronderdelen te laten poedercoaten.''

Wie op zoek is naar een origineel, maar toch betaalbaar cadeau is bij Dennis aan het juiste adres. Wat te denken van een strak vormgegeven bloempot of wijnrek van RVS. De zaak verkoopt ook bio-ethanol branders en haarden. Op de website www.rvsdesign4u.nl is uitgebreide informatie, voorzien van foto's, te vinden over alle genoemde bedrijfsactiviteiten. Behalve de showroom en de werkplaats aan de Prisma is er ook nog de webwinkel www.designerstyle.nl met een breed scala aan producten. Met de feestdagen in aantocht heeft de webwinkel een leuke kortingsactie. Wie gelijk met de bestelling de code feestdagen2012 invoert, krijgt vijftien procent korting op het bestede bedrag.

De showroom is op zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op afspraak. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar via 06-30482044.

advertentie
advertentie