Ook Alterno brengt Sliedrecht Sport niet aan het wankelen

28 november 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sliedrecht Sport heeft woensdagavond in De Stoep Alterno met 3-1 terug naar Apeldoorn gestuurd. Daarmee wordt de reeks van de ploeg van trainer-coach Appie Krijnsen steeds indrukwekkender: de Sliedrechtse volleybalsters zijn in de nationale competitie nog altijd ongeslagen. Alterno, vroeger wel eens de "angstgegner" van Sliedrecht Sport genoemd, kwam niet verder dan 25-21, 23-25, 25-20 en 25-17.

Zaterdag kan Sliedrecht Sport tegen de nummer 6 Eurosped de reeks doortrekken en zo op tien ongeslagen wedstrijden komen. De ploeg uit Almelo mag echter niet onderschat worden. Met de terugkeer van spelverdeelster Florieke Eggermont lijkt het team aan een opmerkelijke opmars te zijn begonnen. Sliedrecht Sport zal in het prachtige sportcentrum IISPA het initiatief in eigen handen moeten nemen om niet tegen een onverwachte zeperd op te lopen.

Belangrijk is het ook om zelfvertrouwen bij te tanken voor de eerste clash met het Roemeense CSM Boekarest, dinsdag 4 december in De Stoep. Samen met data-analist en team manager André Schilt heeft coach Appie Krijnsen in Dendermonde de eerste indrukken opgedaan van de Roemeense opponent, die dinsdag 11 december gastvrouw is bij de tweede wedstrijd in de Roemeense hoofdstad. ,, Een typische vertegenwoordiger van het volleybal, zoals dat in het oostblok wordt gespeeld. Met internationals uit Bulgarije, Oekraine, Slovenië en de Verenigde Staten hebben ze veel ervaring in huis. Zij spelen niet echt spectaculair maar wel zeer degelijk en wij zullen daar een energiek, snel en gevarieerd concept tegenover moeten stellen."

De wedstrijd wordt in sporthal De Stoep gespeeld op dinsdag 4 december en begint om 20.00 uur.

advertentie
advertentie