Grote uitverkoop bij de Kledingbank

28 november 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De kledingbank Sliedrecht houdt zaterdag 8 december van 10.00 tot 13.00 uur een grote uitverkoop. ,,De rekken zijn goed gevuld met kleding die verkocht wordt (bijna alles) voor 1 euro per stuk. Er is volop dames-, heren- en kinderkleding te koop in diverse maten. Er is een ruime keus uit laarzen en schoenen”, zegt een woordvoerder van de Voedselbank.

Daarnaast zijn er kramen in de uitgifteruimte met diverse kerstartikelen zoals kerstballen, kunstkerstbomen en kaarsen. De opbrengst van de verkochte kleding en kerstartikelen zal worden gebruikt om de voedselpakketten van de voedselbank aan te vullen met versproducten.

,,De medewerkers van de kledingbank zijn blij dat zoveel mensen hun overgebleven kleding inleveren bij de kledingbank. Het hele jaar door is het mogelijk om de klanten van de voedselbanken in de regio én anderen die het niet zo breed hebben, op deze manier hulp te bieden.”

De voedsel- en kledingbank zijn gevestigd in de ruimtes van het voormalige postkantoor, Stationsweg 27 in Sliedrecht. Hier staat ook de kledingcontainer waar kleding kan worden ingeleverd. De container staat op een afgesloten terrein en is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 11.30 uur.

Kijk voor meer informatie over de kledingbank en de voedselbank op www.voedselbanksliedrecht.nl.

advertentie
advertentie