Huifkar & Elektra's KWF Bluesbenefiet

28 november 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Richard Polderman gaat samen met Bar de Huifkar en Elektra een Bluesbenefiet voor de kankerbestrijding KWF. Er komen drie bands spelen waaronder The Veldman Brothers, Bluesmotel en Cuban Heels. 's Middags is er van 15.30 tot 17.00 uur een veiling van diverse spullen. Het evenement vindt pas plaats op zaterdag 25 mei, maar de voorverkoop van deze grootse happening is al gestart.

De kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij Richard (De Huifkar) en bij Henk of Jeroen (Elektra). Elke cent van die tien euro gaat naar het KWF. Verder hoopt de organisatie nog meer geld binnen te halen via sponsors. Ook zullen er op andere locaties in Sliedrecht extra acties plaatsvinden. Meer informatie is te vinden op www.staoptegenkanker.nl. Ga naar 'acties' en tik 'Huifkar en Elektra's KWF Bluesbenefiet' in.

De bluesavond zelf begint om 20.00 uur in locatie Elektra, Stationsweg 4 in Sliedrecht. Voor eventuele items voor de veiling, giften of kaarten kan gemaild worden naar Richard: m.polderman2@upcmail.nl.

advertentie
advertentie