Weer geen zege voor Sliedrecht

16 december 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sliedrecht lijkt dit seizoen de nodige problemen te hebben met het winnen van uitwedstrijden. Voor de vierde achtereenvolgende maal liep de selectie van trainer John de Wolf buitenshuis puntverlies op, ditmaal op het Zeeuwse eiland Walcheren bij GPC Vlissingen: 2-2.

Op een moeilijk bespeelbaar veld aan de Vlissingse Bosweg kregen de toeschouwers verre van hoogstaand voetbal voorgeschoteld met veel foutieve passes. GPC Vlissingen kwam in de 10e minuut op voorsprong toen Jesper de Vlieger de toegekende strafschop feilloos inschoot: 1-0. Sliedrecht kwam nog geen 5 minuten later weer op gelijke hoogte zonder daar zelf echt veel moeite te hoeven doen, doelman Max Leijer schoot bij een terugspeelbal volledig over de bal heen, het bekende dwarsliggende polletje was de oorzaak: 1-1.

Sliedrecht werkte langzaam maar zeker aan een licht veldoverwicht en kwam na 60 minuten op voorsprong toen Dennis Verhoef attent reageerde bij een scrimmage in het Zeeuwse doelgebied: 1-2. In plaats van door te drukken trok Sliedrecht zich terug in defensieve stellingen en kreeg 10 minuten voor tijd het deksel op de neus toen Najim Boughmari een corner doeltreffend afrondde: 2-2.

Geen aansprekend, verlaat verjaardagscadeau dus voor John de Wolf, die afgelopen week Abraham zag (50 jaar) en door de winst van de concurrenten VVGZ en LRC de achterstand zag oplopen tot resp. 5 en 3 punten.

Het team heeft nu zes weken de tijd zich voor te bereiden op de tweede helft van het seizoen. Op 19 januari 2013 staat de zware uitwedstrijd tegen Oranje Wit op de agenda.

Opstelling Sliedrecht : Jeffrey ter Veer ; Dani Monteiro, Desley de Wolf, Berry de Groot, Joey Rijsdijk ; Jordi de Jong (Stefan van Dam), Anthony Malawauw, Levy Liesdek, Luciano van Harlingen (Colin Reening) ; Dennis Verhoef en Nilton Tavares Ramos (Fetim Meha).