Oliebollenverkoop voor Roparun

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In 2013 gaat Team 293 Steamwork voor de tweede maal deelnemen aan de Roparun, de bekende estafetteloop om geld op te halen voor mensen met kanker. Steamwork gaat, om de goede doelen pot te spekken, op zaterdag 29 december 10.000 oliebollen, krentenbollen en appelbeignets verkopen. Deze zijn beschikbaar gesteld door Remon Muller, die vorig jaar tweede is geworden in de AD-oliebollentest.

,,We gaan dus een kwalitatief zeer goede bol verkopen", vertelt teamleider Hans Emmen. ,,De oliebollen en krenten bollen kosten €0,75 per stuk en de appelbeignets €1,50. Voor €1,50 meer krijg je er zelfs een lot van de Roparun bij. Hiermee kun je twee auto's winnen en diverse andere mooie prijzen. De loten kosten normaal €2,50, maar in combinatie met de oliebollen krijgt iedereen €1,- korting. Met deze actie hopen we tussen de €5000,- en €10.000,- op te halen."

De kraam van Steamwork is zaterdag te vinden op de Kerkbuurt bij Arke.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Dit onder het motto "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Stichting Roparun ondersteunt projecten die te maken hebben met kanker, zoals het ter beschikking stellen van hoofdhuidkoelers, speelkisten voor Kindercentra, ondersteuning in hospices en inloopcentra en nog veel meer. Voor meer informatie zie www.roparun.nl.

advertentie
advertentie