Kleine Prijs van de Alblasserwaard

16 januari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Zaterdag 26 januari vindt de eerste ronde van de jaarlijkse bandwedstrijd "De Kleine Prijs van de Alblasserwaard" plaats. Elektra werkt hierbij samen met Arie van Willigen van het radioprogramma "The Are" en met middelbare school de Lage Waard. De winnaar van de DLW-awards heeft zich direct geplaatst voor de eerste ronde. De andere twee deelnemers zijn geselecteerd uit meer dan twintig inschrijvingen.

Dew Drops, de winnaar van de Lagewaard Awards, heeft hiermee al bewezen op muzikaal niveau hun tegenstanders de baas te kunnen. De grote vraag zal zijn of ze ook deze keer van zich kunnen laten spreken. De pluspunten van Dew Drops liggen voornamelijk in de ritmesecties en de toevoeging van toetsen.

Manic Lips is een Rotterdamse band met roots in Ridderkerk en Dordrecht en is door de jury bestempeld als een geduchte tegenstander. De muzikanten werden geroemd om hun instrumentale stukken en zouden live nog wel eens een grote verrassing kunnen gaan worden.

Adiodaycare is een band uit Rotterdam die al geruime tijd flink aan de weg aan het timmeren is. Ze werden in de voorselectie als de beste inschrijving bestempeld door de jury, gevolgd door de nummer twee, Manic Lips, met slechts een halve punt verschil. Dat belooft dus een zeer spannende muzikale strijd te worden tussen drie getalenteerde bands.

Entree: 3 euro. Aanvang: 20:00 uur.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl, www.facebook.com/people/poppodium-elektra.

advertentie
advertentie