Afbeelding

Sliedrecht blameert zich in oefenduel

21 januari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De algehele afgelasting van dit weekeinde noopte Sliedrecht om uit te wijken naar het eigen kunstgrasveld op sportpark De Lockhorst. Onder ijzige omstandigheden kreeg het van het bezoekende Hardinxveld een lesje in effectiviteit. Een handjevol counters leverde een hoog rendement op: 1-4. Ondanks de status van oefenwedstrijd toch een blamage van de zaterdag eersteklasser die voor rust al drie treffers van Benjamin v.d. Graaf moest incasseren, vervolgens een penalty miste (Marco v.d. Linden stopte de elfmetertrap van Dennis Verhoef) en door Adriaan Brandwijk de marge nog verder deed oplopen.

Fitim Meha zorgde in de slotfase voor de enige treffer van Sliedrecht, dat in een te laag tempo speelde en in defensief opzicht alle ruimte bood voor de counters, waar Hardinxveld gretig van profiteerde.

Sliedrecht speelde met onderstaande formatie: Sjoerd de Groot (46' Jeffrey ter Veer), Anthonie Malawauw, Desley de Wolf, Joey Rijsdijk en Leon Ramos, Jordy de Jong, Stefan van Dam, Levy Liesdek, Sven Akkerman, Dennis Verhoef, Fitim Meha. Na rust kwam onder andere ook Nilton Tavares Ramos in het veld.

advertentie
advertentie