Arie van Wolferen stopt bij Sliedrecht Sport

22 januari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Stichtingsbestuur van Sliedrecht Sport en trainer Arie van Wolferen laten middels dit persbericht weten dat er na drie seizoenen een einde komt aan de samenwerking. ,,Na een periode van drie jaren, waarin hij prima werk heeft verricht en door zijn inbreng het team op een hoger mentaal en sportief niveau heeft gebracht, is besloten de samenwerking te beëindigen", aldus André Vlot namens de Stichting Topvolleybal Sliedrecht

Met ingang van het seizoen 2013-2014 moet er onder leiding van een nieuwe hoofdtrainer een hernieuwde start gemaakt worden. De te krappe bezetting en het vele blessureleed heeft heren 1 dit seizoen behoorlijk parten gespeeld. Vlot: ,,Ondanks dit zijn de technische staf en de spelers van het eerste team in staat gebleken op een zeer acceptabel niveau in de nationale Topdivisie te blijven meedraaien. Met name het geruisloos kunnen inpassen van spelers uit heren 2 geeft aan dat het niveau hoog is en dat de onderlinge samenwerking binnen de teams uitstekend is."

Onder leiding van de huidige technische staf wordt dit seizoen afgemaakt. De reeds eerder uitgesproken ambities zullen binnen de herenselectie de leidraad zijn voor het verdere seizoen.

advertentie
advertentie