Samenwerkingsovereenkomst Tablis wonen en bewonerscomité Staatsliedenbuurt

22 januari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Tablis Wonen en het Bewonerscomité Staatsliedenbuurt (BCS) hebben woensdag 16 januari een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. De Staatsliedenbuurt is een Sliedrechtse wijk waar in de toekomst een herstructurering gaat plaatsvinden. Beide organisaties willen dit in goed overleg laten verlopen en hebben daarom de afspraken en spelregels vastgelegd in een overeenkomst.

,,Als afspraken en spelregels goed vastgelegd zijn, kan je er elkaar op aanspreken. En dat is goed en geeft ook duidelijkheid", aldus Henk Gravesteijn, directeur-bestuurder van Tablis Wonen. ,,Er zijn bijvoorbeeld afspraken gemaakt over het inwinnen van advies bij het BCS. Zij weten natuurlijk als geen ander wat er speelt bij de bewoners in deze wijk''.

Mevrouw Seinsch en de heer Van den Hil vertegenwoordigden het BCS tijdens de ondertekening. Sinds de oprichting in 2010 zijn er al veel acties ondernomen om te komen tot een toekomstvisie van de Staatsliedenbuurt. Maar ook over andere onderwerpen, zoals het onderhoud, is het BCS in gesprek met Tablis Wonen. Gravesteijn: ,,Het belang van de huurders en de overige bewoners is erg belangrijk en het is fijn dat er een groot aantal bewoners zo actief meedenkt."

advertentie
advertentie