Open Coffee in Hardinxveld-Giessendam

23 januari 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Woensdag 6 februari wordt de derde Open Coffee Alblasserwaard bijeenkomst gehouden. Dit keer bij Aspect|ICT aan de Handelsstraat 4 in Hardinxveld-Giessendam. Aspect|ICT biedt naast de koffie een extraatje aan: een tweetal minisessie en een extra uurtje netwerken met een broodjesbuffet. Tijdens de twee minisessies zal Aspect | ICT de aanwezige ondernemers in de showroom bijpraten over 'De Cloud' en wordt de toepasbaarheid van Microsoft Surface RT versus Apple IPad behandeld.

Het business netwerk Open Coffee Alblasserwaard is in september 2012 opgericht op LinkedIn. Ondernemers uit de Alblasserwaard melden zich aan op de LinkedIn groep Open Coffee Alblasserwaard en ontmoeten elkaar op social media. Om elkaar ook fysiek te ontmoeten wordt er op elke eerste woensdag van de even maanden een bijeenkomst georganiseerd bij één van de leden van de Open Coffee Groep Alblasserwaard. Altijd van 10.00 tot 12.00 uur. De koffie en thee worden aangeboden door de gastheer/vrouw.

De eerste Open Coffee Alblasserwaard werd gehouden in De Lockhorst in Sliedrecht en de tweede was in het Coachend Paard in Oud-Alblas. De derde is dus op woensdag 6 februari in de kantine van Aspect|ICT in Hardinxveld-Giessendam. Van 10.00 tot 12.00 uur met mogelijkheid tot bezoeken minisessies Cloudsmaken in showroom. En van 12.00 tot 13.00 uur een extra uurtje netwerken met broodjesbuffet.

Deelname is gratis voor ondernemers en ondernemende mensen in de Alblasserwaard. Ook niet leden van Open Coffee Alblasserwaard zijn van harte welkom. Graag aanmelden via info@opencoffee-alblasserwaard.nl.

advertentie
advertentie