Miranda krijgt 60 kilo drop van 100%NL

26 januari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Sliedrechtse Miranda van Klaveren werd vanmorgen verrast met 60 kilo drop. Ze had een wens ingediend bij 100%NL in het kader van de nieuwe actie van de radiozender ‘Wens Het & Krijg Het’. Luisteraars kunnen een wens indienen en moeten bellen als ze hun wens voorbij horen komen. Als ze op tijd bellen, wordt hun wens in vervulling gebracht. Miranda greep deze kans om zichzelf te belonen. Ze had een jaar lang gelijnd en dus een jaar lang niet van dropjes gesnoept, terwijl ze er zo van houdt. Nu was ze 18 kilo kwijt, woog ze 60 kilo en diende ze een wens in om haar lichaamsgewicht, 60 kilo, in drop te krijgen. 100%NL vond dit een leuke actie en stond maandagochtend, samen met sponsor Autodrop, bij haar op de stoep in de Elzenhof om de kilo's drop persoonlijk te overhandigen. Dat had Miranda niet verwacht. ,,Ik dacht, er zal wel een pakketdienst komen. Maar nu sta ik hier voor de camera's en ben ik live in de uitzending. Ik sta helemaal te trillen!"

Miranda is niet van plan alle kilo's zelf te verorberen. ,,Ik snoep inmiddels met mate en ik heb het eigenlijk voor de fun gedaan. Dus ik ga zoveel mogelijk uitdelen. Wij zijn in de familie allemaal dropliefhebbers. Mijn dochters krijgen ook allemaal flink wat zakjes mee naar school."

Haar dochters Michelle en Jeanieke zitten op het Griendencollege en mochten in de klas live meeluisteren. Ze hingen meteen joelend aan de telefoon. Dochter Anne-Fleur zit op de Roald Dahlschool. Ook zij kan morgen uitdelen in de klas.

advertentie
advertentie