Mark Jongeneel voorzitter JOVD Rijnmond bestuur

28 januari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sliedrechter Mark Jongeneel is de nieuwe voorzitter van de JOVD afdeling Rijnmond. Dinsdagavond 22 januari droeg oud-voorzitter Patrick van der Steen het stokje over aan Jongeneel op de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Naast Mark Jongeneel werd een zevenkoppig nieuw bestuur gekozen.

,,Oud-voorzitter Patrick van der Steen heeft de afgelopen twee jaar de JOVD in Rotterdam flink op de kaart gezet ", stelt Jongeneel. ,,Die positieve lijn wil ik het komende jaar doorzetten door met minstens evenveel passie en enthousiasme de politiek te volgen, met ook het nieuws van buiten Rotterdam." Daarnaast wil de voorzitter 'educatieve en gezellige bijeenkomsten met interessante gastsprekers organiseren. ,,Het wordt tijd dat de JOVD Rijnmond ook buiten Rotterdam een belangrijke rol gaat spelen'', stelt Jongeneel.

Het nieuwe bestuur heeft daarom ook een regionaal gezicht gekregen. De voorzitter Mark Jongeneel is woonachtig in Sliedrecht. De secretaris en vice-voorzitter Leroy de Visser komt van Goeree-Overflakkee. Daarnaast zijn de andere twee bestuursleden afkomstig uit de Alblasserwaard. Lars Benthin is afkomstig uit Alblasserdam en Martin van Rossum is woonachtig in Hardinxveld-Giessendam. Wouter Knecht en Arun Dihal wonen in Rotterdam. Céline Fülöp-Laczi heeft een tijd op Walcheren gewoond maar ze heeft nu het voornemen om in Rotterdam te gaan wonen.

De JOVD is een politieke jongerenorganisatie die gelieerd is aan de VVD. De Rotterdamse afdeling JOVD Rijnmond geldt als één van de meest actieve en behoort tot de grotere JOVD-afdelingen van Nederland. De JOVD Rijnmond heeft 210 leden, die in de Rotterdam, Drechtsteden en Zeeland wonen.

advertentie
advertentie