FitClub Sliedrecht in De Havik

28 januari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - FitClub Sliedrecht is een nieuw initiatief van Annemarie Boer. Op maandagavond 4 maart gaat ze hiermee van start in De Havik. Met de FitClub biedt Boer op maandagavonden leerzame lessen om leden bewust te maken wat gezonde voeding en bewegen voor het lichaam doet. ,,Op een erg leuke en gezellige manier leert u bewuster met eten om te gaan met nieuwe tips en adviezen waar iedereen wat aan heeft." Daarnaast gaat de FitClub verantwoord bewegen. ,,We gaan mooie routes wandelen van een paar kilometer te beginnen met zo'n dertig minuten. Langzaam bouwen dit op. Onderweg gaan we rekken en strekken. Bij slecht weer is er een bewegingsles in de club. Dit alles met een duidelijk doel: fitter en slanker worden."

Deelnemers worden bij de eerste les gewogen en gemeten en krijgen een vetmeting. De cyclus bestaat uit twaalf weken. Bij Pasen en Pinksteren schuift de les door. De kosten bedragen 5 euro per week inclusief water of thee en een herstelshake waardoor deelnemers geen spierpijn krijgen.

maar wel meer energie. Het totaalbedrag voor de cyclus, 60 euro, dient bij de eerste les contant betaald te worden. Deelnemers die nog iemand meenemen, krijgen een leuk kado.

De lessen duren van 19.45 tot 21.00 uur en vinden plaats in De Havik aan de Thorbeckelaan 110 in Sliedrecht. Opgeven kan bij Annemarie Boer, Erasmusplaats 3, 3361 TN Sliedrecht, 0184-410253, 06-12906695, info@beau-life.nl.

advertentie
advertentie