Jubileum Sportcentrum in teken van Stichting Kinderen van Benin

4 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het is al weer vijf jaar geleden dat Martine de deuren opende van haar eigen sportcentrum: Danssportcentrum Martine. ,,Mijn droom was om een sportcentrum neer te zetten waar iedereen zich welkom voelde, waar mensen de aandacht kregen die ze graag wilde hebben en waar iedereen op een verantwoorde manier kon sporten met de beste begeleiding. De afgelopen jaren is hard gewerkt om dit mogelijk te maken en daarom ben ik er ook trots op dat we dit al vijf jaar kunnen doen", zegt Martine.

,,De afgelopen jaren is er veel veranderd in de branche, maar wij hebben er altijd voor gekozen om dicht bij ons zelf te blijven en voor kwaliteit te kiezen", vervolgt Martine. Het aanbod is in de loop der jaren steeds meer uitgebreid. ,,Ook in dit jubileumjaar wordt hard gewerkt om het aanbod van activiteiten zo dicht mogelijk aan te sluiten bij de mensen in Sliedrecht en omgeving."

Het jubileum wil ze daarom ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ruim een jaar geleden is Martine afgereisd naar Benin en heeft daar een kindertehuis bezocht. ,,Ik heb daar met eigen ogen gezien hoe slecht de omstandigheden voor kinderen kunnen zijn. Daarom heb ik samen met vrienden een stichting opgericht die ondersteuning biedt voor opvang en onderdak, voldoende en gezonde voeding, zorg en onderwijs aan kinderen in Benin en aan het bezochte kindertehuis in het bijzonder." Deze stichting is sinds december actief onder de naam Stichting kinderen van Benin. Tijdens het jubileum organiseert het sportcentrum allerlei activiteiten met als doel geld op te halen voor deze stichting. Er worden allerlei sportlessen op vrijdagavond 8 februari en zaterdag 9 februari gegeven, massagepraktijk Brigitte is aanwezig en wordt er door The Rhythm School op zaterdag een optreden en workshop verzorgd van Afrikaanse percussie.

De activiteiten zijn niet alleen voor leden, ook geïnteresseerden kunnen deelnemen. Wel graag aanmelden voor 5 februari via 06-52033542 of info@danssportcentrummartine.nl. De sportactiviteiten gaan door bij minimaal 6 deelnemers. ,,We hopen op een geslaagd jubileum, waarbij we een mooi bedrag kunnen schenken aan de stichting", aldus Martine.

Programma vrijdagavond 8 februari

18.00 uur XCO nieuwe release!

19.00 uur Indoor Bootcamp

19.30 uur Sh'Bam nieuwe release!

18.30-20.00 uur Ronde van Benin (spinning)

20.15 uur BodyBalance nieuwe release!

Zaterdag 9 februari

08.00 uur Goede Morgen Yoga

09.00 uur Bodypump nieuwe release !

09.45 uur CX WORX

10.30 uur Zumba Party

10.30 - 12.00 uur Ronde van Benin (spinning)

11.15 - 12.00 uur Pilates

12.00-12.30 uur Indoor Bootcamp

12.30 - 13.30 uur Optreden en Workshop Afrikaanse Percussie verzorgd door Rhythm School.

17.30 uur - 20.30 uur Barbecue

Bijdrage deelname:

1 keer = 5 euro

2 keer = 8 euro

3 keer = 10 euro

meer dan 3 keer = maximaal 15 euro.

Bijdrage barbecue is 15 euro inclusief 2 drankjes

Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar Stichting kinderen van Benin

Zie voor meer informatie over de stichting www.kinderenvanbenin.nl.

advertentie
advertentie