FNV-belastingservice voor leden

6 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ook dit jaar kunnen FNV-leden weer profiteren van de FNV-belastingservice. Zij worden gratis geholpen bij het invullen van het aan hen toegezonden aangiftebiljet voor de Inkomstenbelasting. Ook voor voorlopige teruggave en toeslagen kan men terecht. ,,Dat invullen is voor veel mensen een groot probleem, want de belastingbepalingen veranderen voortdurend", zegt Marcel Meijwaard van de FNV Belastingservice afdeling Sliedrecht. ,,Sinds al enkele jaren wordt het biljet geautomatiseerd bij de Belastingdienst aangeleverd. Wij kunnen dit jaar nog steeds uw aangifte verzorgen met de elektronische handtekening. De Belastingdienst heeft de FNV laptops ter beschikking gesteld om dit mogelijk te maken."

De FNV geeft haar leden al jaren de mogelijkheid de kosten van betaalde hulp voor het invullen van het biljet uit te sparen en veel leden doen hier hun voordeel mee. Verspreid over het hele land staat ieder jaar een corps van circa 5.500 speciaal opgeleide kaderleden klaar om andere FNV-leden met het invullen van de aangifte te helpen. Met de hulp van dit corps werden vorig jaar maar liefst ruim 360.000 biljetten voor FNV-leden ingevuld.

De FNV-leden in Sliedrecht, die van deze service gebruik willen maken, kunnen zich voor het maken van een afspraak telefonisch aanmelden van 18 februari tot en met 22 februari van maandag tot en met vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur bij de heer Meijwaard via 0878-722035.

Info: www.fnv.nl/lidmaatschap/Belastingservice_nieuw/

advertentie
advertentie