Mondial R. Vlot Verhuizingen steunt Stichting KanjerGuusje

6 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Mondial R. Vlot Verhuizingen uit Sliedrecht heeft, kosteloos, een verhuistransport van een piano verzorgd voor Stichting KanjerGuusje. Stichting KanjerGuusje ondersteunt de zorg voor kinderen met kanker en hun naasten.

Guusje van Gorp, vorig jaar nog een onbekend meisje van 10 jaar oud uit Kaatsheuvel, werd in maart 2011 getroffen door een zeldzame vorm van kanker. Haar vader Lowie van Gorp hield dagelijks een blog bij over de strijd van zijn dochter. #kanjerguusje werd al snel 'trending topic' op Twitter. Zeven maanden later overleed Guusje aan haar ziekte.

Toch bleef Van Gorp doorgaan met zijn blog en Twittert hij nog dagelijks over het leven na het verlies van zijn dochter. Van Gorp wordt zo massaal gevolgd dat hij is uitgeroepen tot Twitteraar van het Jaar 2011.

Mondial R. Vlot Verhuizingen heeft de piano getransporteerd van Rotterdam naar Kaatsheuvel. Het verhuisbedrijf gaat een duurzame samenwerking aan met Stichting KanjerGuusje en zal in de toekomst nog meer transportklussen kosteloos verzorgen. KanjerGuusje heeft speciaal een logo ontwikkeld voor het verhuisbedrijf.

advertentie
advertentie