Duurzame ondernemer gezocht voor recreatieproject in Biesbosch

6 februari 2013 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - Vanaf 27 februari kunnen ondernemers zich aanmelden om mee te dingen naar de exploitatie van de Zuileshoeve in natuur- en recreatiegebied De Hollandse Biesbosch. Drie weken geleden werd het bidbook gepubliceerd waarmee het Parkschap Nationaal Park De Biesbosch ondernemers uitnodigt plannen aan te dragen voor de exploitatie van dit bijzondere, historische object.

De Zuileshoeve is een boerderij van begin twintigste eeuw. De hoeve bestaat uit een woonhuis met boerenschuur en bijbehorend erf. Naast de Zuileshoeve zelf zullen de naastgelegen historische hoogstamboomgaard, een ecolodge en een zonnepont worden geëxploiteerd.

Het aangeboden project wordt beschreven in het bidbook "Exploitatie Zuileshoeve", dat te bekijken en te downloaden is op www.np-debiesbosch.nl.

Verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend van woensdag 27 februari tot en met vrijdag 1 maart bij de informatiebalie van Biesboschcentrum Dordrecht. De juiste wijze van indienen, de procedure, de planning en de voorwaarden voor deelname staan beschreven in het bidbook.

Vragen over het project, de te exploiteren objecten en de deelnameprocedure kunnen uitsluitend schriftelijk worden gesteld via djm.van.bedaf@dordrecht.nl.

advertentie
advertentie