Winkel voor thuisbakkers aan de Peulenstraat

30 januari 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Vrijdag 15 februari is het zover: Hardinxveld heeft dan een bakwinkel. Na een grondige verbouwing van (een gedeelte van) het pand aan de Peulenstraat opent Het Bakhuis haar deuren. Een winkel voor thuisbakkers. Van klein tot groot. Voor meisjes én jongens. Voor de beginner, maar ook voor gevorderden.

Het Bakhuis. De naam begint bekend te worden in Hardinxveld-Giessendam en omgeving, maar ook in heel Nederland. Het bedrijf wordt gerund door Ruben en Willianne Vogel. Mét behulp van veel familie. Elke week pakken ze samen met Eline, Elena, Elsemarije, Francien en Willemijn honderden zakjes bakmix in en zorgen ze ervoor dat er even zoveel zakjes de deur uit gaan. Wat begonnen is met de verkoop van zakjes bakmix is nu uitgegroeid tot een complete winkel waar alles te koop is op het gebied van thuisbakken. Het assortiment is groot en divers. Er zijn honderden artikelen te koop op het gebied van bakken. Onder andere ingrediënten, zoals bakmixen (vijftig soorten), bavaroise-mix, marsepein, rolfondant, botercrème en banketbakkersroom. Maar ook gereedschappen, zoals rolstokken, uitstekers en een groot assortiment cupcake-vormpjes. Ook kun je een foto op ouwel of icing laten zetten zodat je zelf een leuke fototaart kunt maken.

Bakboeken zijn er in alle soorten en maten als ook cadeauverpakkingen. Heel veel soorten bakblikken kunnen worden gehuurd voor 2,50 euro en zijn ook te koop. Voor mensen met een glutenallergie heeft de winkel een assortiment bakmixen. Aan klanten die op E-nummers letten is ook gedacht. Verder verkoopt Het Bakhuis heerlijke bonbons en chocolade. Van een voetbal tot prinses. Kortom; te veel om op te noemen. In het onderhuis worden tegen een voordelige prijs workshops gegeven. Op dit moment zijn er drie verschillende workshops. In de toekomst wil de winkel dit gaan uitbreiden. Kerken, verenigingen en scholen krijgen korting. Ongeveer één euro per zakje kan aan het goede doel worden afgedragen. Wie een feestje wil vieren kan ook bij Het Bakhuis terecht. De winkel verzorgt taart en cupcakes, eventueel met foto of logo.

Op www.bakhuishardinxveld.nl staat alle informatie over het bedrijf. Voor de kinderen van (betalende) klanten heeft de winkel een verrassing in petto. Zij mogen gratis een mini-workshop 'cupcakes decoreren' volgen (alleen tijdens openingsdagen). Informatie: Het Bakhuis, Peulenstraat 153. E-mail: info@bakhuishardinxveld.nl. Internet: www.bakhuishardinxveld.nl. Telefoon: 0184-615172.

advertentie
advertentie