Nog meer succes voor Griendencollege op Skills Masters

8 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Leerlingen van het Griendencollege hebben donderdag de voorronde van het beroepenevenement Skills Masters gewonnen. Zij wonnen het onderdeel Theoretische/Gemengde Leerweg. Het team bestond uit Chislane van den Herik, Jessie Vernooij en Amber Visser. Eerder al won een andere groep leerlingen van het Griendencollege het onderdeel Zorg en Welzijn. De winnaars van de voorronden gaan verder in het Zuid-Holland Hawks-team dat de provincie vertegenwoordigt bij de (halve) finales op 21, 22 en 23 maart op het ROC van Twente in Hengelo. Om te zorgen dat de Zuid-Holland Hawks goed voorbereid aan de slag gaan bij de (halve) finale wordt een teambuildingsdag georganiseerd.

De Skills-wedstrijden zijn bedoeld om jongeren extra te motiveren voor hun (toekomstige) vak. Meer informatie is te vinden op www.skillstalents.nl.

De wedstrijden in de overige vakrichtingen Handel en Administratie, , Groen, Grafimedia, ICT, Mobiliteit, Transport & Logistiek, CAD 3D-tekenen worden door andere ROC's georganiseerd.

advertentie
advertentie