Drukbezochte Open Coffee Alblasserwaard bij Aspect | ICT

11 februari 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Ruim dertig ondernemers waren woensdag 6 februari aanwezig op de Open Coffee Alblasserwaard bij Aspect|ICT in Hardinxveld-Giessendam. Naast het gratis kopje koffie bood Aspect|ICT minisessies aan over De Cloud en konden de aanwezigen zelf kennis maken met Microsoft Windows 8 en de Microsoft Surface, de tegenhanger van de Apple IPad. Er ontstonden veel geanimeerde gesprekken rondom de vele laptops en tablets. Vooral de Microsoft Surface Tablet met Windows 8, die pas vanaf 14 februari in Nederland te koop zal zijn trok veel aandacht.

Ook van het aanbod van directeur Arie van 't Verlaat om samen met hem een kijkje achter de schermen te nemen werd veel gebruik gemaakt. Aspect | ICT is onderdeel van De Giessen kantoorautomatisering en al sinds 1983 gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. De komende tijd zal het pand aan de Handelsstraat in fases ingrijpend worden verbouwd. De bijeenkomst werd afgesloten met een extra uurtje netwerken en een broodjesbuffet.

De volgende Open Coffee bijeenkomst is op 3 april. Info: www.opencoffee-alblasserwaard.nl of info@opencoffee-alblasserwaard.nl.

advertentie
advertentie