Tim Oskam en Gert-Jan Toonen nieuwe trainersduo Sliedrecht Sport heren 1

22 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sliedrecht Sport heeft Tim Oskam als eerste en Gert-Jan Toonen als tweede trainer aangesteld voor het eerste herenteam van de volleybalvereniging.

Tim Oskam was in het verleden spelverdeler bij eredivisieclubs als Brevok, Radius en Ekspalvo en later bij Sliedrecht Sport en Ekspalvo in de voormalige B league. Hij is 42 jaar en werkzaam als onderwijzer in het basisonderwijs. Tim was het afgelopen seizoen assistent-trainer van Arie van Wolferen en zal het aankomend seizoen voor het eerst als hoofdtrainer aan de slag gaan bij de Topdivisionist.

Gert-Jan Toonen speelt al vele jaren in de basis van heren 1 en heeft in het recente verleden in de eredivisie gespeeld bij Ekspalvo (Nextvolley). Ook dit seizoen is de middenspeler een vaste waarde voor het team. Gert-Jan heeft al meerdere jaren damesteams getraind en maakt hiermee een ambitieuze stap in zijn carrière als trainer.

De Stichting Topvolleybal Sliedrecht heeft in haar beleidsplan voor de langere termijn de focus voor het herenvolleybal verlegd. Optimaal presteren, het spelen van attractief volleybal op een zo hoog mogelijk niveau, het opleiden van talentvolle jonge spelers, het bouwen aan een evenwichtig team dat wordt samengesteld uit jong talent en spelers met ervaring in nauwe samenwerking met de teams van heren 2 en 3. Deze hechte samenwerking en de afstemming met de vereniging speelt hierin een cruciale rol.

advertentie
advertentie