Johannes Calvijnschool bezoekt de Bonkelaar

23 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Kinderen uit groep 2a van de Johannes Calvijnschool in Sliedrecht zijn donderdag 21 februari een kijkje wezen nemen op de bouwplaats van nieuwbouwproject de Bonkelaar.

Naast de Calvijnschool vinden op dit moment allerlei bouwwerkzaamheden plaats aan het Bonkelaarplein. Om te zien hoe dat nu precies in zijn werk gaat, nodigde Aannemersbedrijf Gebr. Blokland groep 2a uit voor een rondleiding op de bouwplaats. Uitvoerder Leo van Uden ontving de kinderen op het bouwterrein, met voor iedereen een echte bouwhelm. De rondleiding startte bij de gereedschapscontainer, waar uitleg werd gegeven over de verschillende gereedschappen die worden gebruikt. Ook de keet waar de bouwvakkers eten en die van de uitvoerder werden bezocht. Hier bekeken de kinderen impressies van het toekomstige gebouw en ontdekten ze hoe het nu werkt met een tekentafel en bouwtekeningen.

Als dank voor de rondleiding kreeg de uitvoerder een mooie kaart van de kinderen. Het uitje werd afgesloten met een rondje over de bouw en een leuke goody bag voor iedereen.

advertentie
advertentie