De Videotheek wordt Budget & Fun

24 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ietwat verscholen achter de bloemenkiosk is in een ruim pand aan het Burg. Winklerplein 6a De Videotheek gevestigd. ,,Per 1 maart verandert de naam van onze zaak in Budget & Fun. Er is echter nog meer te melden, want ons assortiment is fors uitgebreid'', vertellen de eigenaren Frits en Harry Klop. ,,Ook op gebied van de filmverhuur verandert er het een en ander. Het bestaande concept wordt vervangen door een langere huurtermijn voor een lagere prijs.

Door Ria Scholten

,,Een prijs van een dagfilm wordt verlaagd van 5 naar 4 euro'', vertellen de heren. ,,Twee dagfilms met een huurtermijn van twee dagen kosten 8 euro. Voor drie dagfilms met een huurtermijn van vier dagen hoeft slechts 10 euro te worden betaald. Dit komt neer op 0,96 euro per film. De mensen zijn daarmee goedkoper uit dan met Video on Demand, maar moeten wel de moeite nemen om bij ons binnen te stappen. Het huurtegoed blijft bestaan. Wie 50 euro stort ontvangt 75 euro huurtegoed. Voor bestaande klanten die nog een boetebedrag hebben opstaan hebben we goed nieuws. Bestaande en nieuwe boetes worden omgezet in een huurtegoed."

Naast een ruime keuze in films en games heeft Budget & Fun de meest uiteenlopende artikelen op het gebied van lichaamsverzorging, accessoires voor games, computer- en Wi-Fi-benodigdheden, hoesjes voor mobiele telefoons en tablets en huishoudelijke artikelen. ,,Het woord Budget in onze bedrijfsnaam slaat op de verschillende nieuwe producten die in licht beschadigde dozen zijn verpakt en daardoor tegen sterk gereduceerde prijzen verkocht kunnen worden. Om iedereen in de gelegenheid te stellen kennis te maken met ons nieuwe winkelconcept organiseren we op vrijdag 1 maart van 19.00 tot 22.00 uur een discountavond voor hem en haar. Op lichaamsverzorgingartikelen geven wij kortingen tot wel veertig procent."

advertentie
advertentie