Afbeelding

Tweets van de week

24 februari 2013 om 00:00 Nieuws

@H_vanSchaik: Gisterenavond tussen 2200 en 2300 uur. Inbraak woning Waalstraat en Molendijk. Dader donker gekleed. Werd overlopen door bewoners.

@H_vanSchaik: Laatste hand gelegd aan de enquête voor Buurt Bestuurt. Deze wordt oa vanavond 18.00 uur gehouden in Oost door scholieren Griendencollege.

@Politie_Dordt: Twee mannen (45 jr uit Sliedrecht, 48 jr uit Dordrecht) aangehouden voor hennepkwekerij van 50 planten #Kinkelenburg #Dordrecht. #onderzoek

@renevdbos: Ik ben voor een voetballocatie in de vogelwijk! Maar geen kooiconstructie ivm geluidsoverlast. Daar moet iets op te vinden zijn! #sliedrecht

@Rode_Kruis_Sld: Maandagavond 18 maart staat een grote buitenoefening op de agenda. #sliedrecht #ehbo #hulpverlening

@RCoenraats: Waarneer gaat gemeente #sliedrecht iets doen voor de #bijen. Misschien een plek om bijenkasten te plaatsen.

@stfnlbz: Mijn vmbo leerlingen zijn erg nieuwsgierig naar oorlog in Afghanistan. Is er een militair die z’n ervaringen zou willen delen? #durftevragen

@wonen0184: Iemand z’n hond kwijt? Bruin-zwarte hond gesignaleerd #Sliedrecht thv #Thorbeckelaan 1 pls RT

@dondervrij: 4000 behandelingen per jaar in ok’s van ASZ-Sliedrecht. Hoe kan je als voorlichter dan zeggen: OK’s sliedrecht staan te veel leeg?

@FekkenIM: Prachtig interview met mijn vorige Ds. Gerard en Carolien Vrooland over #pand33 en kerk in #cafeKorevaar in Sliedrecht. #NederlandZingt #EO

@stadenstreek: Ik hoorde dat afgelopen nacht een man op het dak bij Waerthove liep. Bleek een koperdief. Zou zijn opgepakt door de politie

@PZHZVroegh: En opnieuw loopt er een zwaan op rijksweg #A15 R (ri. Gorinchem), nu thv #Sliedrecht. Al meerdere meldingen ontvangen. #RWS gaat tp.

@Moja123: Ik krijg er echt de schijt van dat het in Sliedrecht alleen over hondenpoep gaat. Heel vies idd maar al die lege blikjes, lege pakjes, lege zakken, papier, plastic. Het ligt er vol mee in dit dorp. Wordt dat ook gecontroleerd?

@JohanBoonekamp: Hoe wordt de Week van de Amateurkunst in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden georganiseerd?Welke gemeente doet mee?#dtv Initiatieven ??

@AntonvanRees: Buurtgroen door gemeente weer aangevuld. Net als 2 jaar terug. Om het in 2014 weer kansloos kapot te snoeien. #bezuinigingstip: laat t staan.

advertentie
advertentie