Drukkerij De Waard verhuist productie

25 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Drukkerij De Waard, samen met Boekhandel De Waard al meer dan 100 jaar een begrip in Sliedrecht en omstreken, verplaatst haar productie naar Houten. Vanaf 1 maart wordt er intensief samengewerkt met Drukkerij Badoux. ,,De perspectieven in de grafische sector vragen om samenwerking in de keten", zegt Berry Faro. ,,Drukkerij De Waard en Drukkerij Badoux vullen elkaar al twee jaar perfect aan. Dit is een stevige en verantwoorde stap op het pad van de toekomst."

Faro: ,,Veel reclamebureaus in Nederland weten De Waard en Badoux inmiddels te vinden als het gaat om hele speciale grafische producten. Geen 100 jaar, maar samen 150 jaar ervaring in het drukkersvak. Met méér ervaren en professionele collega's. En méér en betere apparatuur voor meer mogelijkheden en nog betere kwaliteit."

Verder blijft alles bij het oude voor de klant. Het telefoonnummer (0184-421249) en het emailadres (drukkerij@dewaardsl.nl) blijven ongewijzigd. De activiteiten in de Kerkbuurt in Sliedrecht worden voortgezet. Klanten kunnen hier nog steeds terecht voor het familiedrukwerk. De Waard: ,,Wat we uitbreiden met deze samenwerking met Drukkerij Badoux is in de eerste plaats de service."

Info: www.drukkerijdewaard.nl.

advertentie
advertentie