Bibliotheek weer gecertificeerd

25 februari 2013 om 00:00 Nieuws

REGIO - BibliotheekNetwerk Zuid-Holland Zuidoost heeft voor de aankomende vier jaar haar certificering weer behaald. Certificering Openbare Bibliotheken garandeert een constante kwaliteit van producten en dienstverlening aan de klanten van de bibliotheek.

Het primaire doel van certificering is de kwaliteit van de bibliotheek te toetsen om vast te stellen of zij een volwaardige partner is in het netwerk van openbare bibliotheken. Er wordt gelet op leiderschap, management van medewerkers, middelen en processen. Ook de tevredenheid van partners, medewerkers, subsidiegevers en klanten zijn bepalend voor de certificering. De normen zijn door de Vereniging van Openbare Bibliotheken vastgesteld.

Tijdens deze ronde van certificering is gekeken naar de ontwikkelingen in de maatschappij. Nog meer dan voorheen ligt de aandacht op de innovatie van de ICT, de netwerkbijdrage en de tevredenheid van subsidiegevers en klanten. Steven Hartman, directeur BibliotheekNetwerk Zuid-Holland Zuidoost: ,,De medewerkers van de bibliotheek zijn trots op het behaalde resultaat en zullen zich de komende vier jaar weer optimaal inzetten om de kwaliteit van de dienstverlening hoog te houden".

advertentie
advertentie