Massagemarathon in De Lockhorst

1 maart 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In De Lockhorst wordt zaterdag 27 april een groot opgezette massagemarathon gehouden. De dag staat volledig in het teken van de strijd tegen kanker. De organisatie is in handen van IVS Opleidingen in samenwerking met Roparun Team 145 'Vrienden van Flakee.

Ongeveer zestig à zeventig masseurs zullen de hele dag massages verkopen voor het goede doel. De prijs voor een behandeling bedraagt 10 euro, maar meer mag uiteraard altijd. De prijs is expres laag gehouden om het voor mensen die nog nooit gemasseerd zijn, en dit graag een keer mee willen maken, laagdrempelig te houden. De gehele bijdrage komt ten goede aan Roparun.

Deelnemers kunnen zich aanmelden door naar www.ivsopleidingen.nl te gaan en achter de naam van een masseur op één van de vrije sessies te klikken. Met een compleet sportteam tegelijk inschrijven kan ook.

Rondom de massagemarathon is van alles te doen. Er is een loterij met leuke prijzen van de sponsors (o.a. reischeque en damesfiets) en er is live muziek van 10.30 tot 19.00 uur met achtereenvolgens het Kusuma Duo, de SKVR Brassbandschool, Wijke Visser en de Blue Monday Big Band onder leiding van Ronald Harmsen. Eten en drinken wordt door Brasserie Elco verzorgd (Elco schenkt 25 cent per consumptie aan het goede doel). Meegekomen kleine kinderen kunnen onder professionele begeleiding worden opgevangen in een speciaal ingerichte speelhoek met tekenfilms, knutselen, kleuren en een groot (inpandig) luchtkussen. De oudere kinderen worden getrakteerd op een gratis zwemarrangement (zwemdiploma verplicht) en ijsje door Optisport en Brasserie Elco. Volwassenen kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief gebruik maken van de faciliteiten (inclusief sauna).

Kapsalon Mir-Jo uit Sliedrecht knipt en vlecht van 9.00 tot 18.00 uur voor het goede doel.

De organisatie hoopt met al deze activiteiten het streefbedrag van 10.000 euro te halen.

advertentie
advertentie