Yoga in een nieuw jasje

4 maart 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Fitness & Beauty Palace heeft de yogalessen in een nieuwe jas gestoken. Het nieuwe concept beoogt een stukje verdieping om zo zelf op een veilige en effectieve manier yoga te kunnen beoefenen.

Geïntereseerden kunnen zich inschrijven voor een workshop. Een gediplomeerde en ervaren docent zal in tien weken een goede basis meegeven waar de deelnemers in het dagelijks leven voordeel uit zullen halen. De lessen sluiten aan op elkaar en vormen samen een compleet geheel. Toch kunnen mensen zich ook inschrijven voor één les, om op basis hiervan eventueel voor een volgende workshop in te schrijven.

De workshop is geschikt voor iedereen die benieuwd is wat yoga kan toevoegen in zijn of haar leven en voor iedereen die verdieping wil. Iedereen kan yoga op zijn of haar eigen manier beleven. Er zijn dus geen beperkingen. Na elke les is er ruimte voor vragen en persoonlijke adviezen.

Voor meer informatie over de boogvorm die wordt gegeven, de docent en de kosten, surf naar: www.fitnessbeautypalace.nl.

De workshops starten op donderdag 14 maart van 20.00 tot 21.00 uur (m.u.v. Hemelvaartsdag 10 aaneengesloten weken). Deelnemers kunnen voor de workshop een 10-rittenkaart kopen of een abonnement afsluiten.

Fitness & Beauty Palace, Valkweg 6, 0184-410206.

advertentie
advertentie