Beleef luxe in zijn meest pure vorm

4 maart 2013 om 00:00 Nieuws

LEERDAM - Het Lifestyle Event bij Van der Wal Interieurs in Leerdam zet een traditie voort. Ook dit jaar presenteren de mooiste bedrijven uit Leerdam en omstreken zich op deze bijeenkomst, die op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart gehouden wordt. Om en nabij vijftien deelnemers geven acte de presence en een aantal van hen heeft aantrekkelijke event-aanbiedingen die een bezoek meer dan de moeite waard maken.

Van der Wal Interieurs is op dit moment druk doende om de bovenverdieping van het pand geheel te restylen. Dit nieuwe gedeelte wordt tijdens de event-dagen gepresenteerd en daar kan de bezoeker geheel vrijblijvend de slaapstudio's bezoeken en zich laten informeren over gezond slapen. De andere deelnemers bevinden zich op de begane grond.

Een tweede deelnemer is Auto Ames met een aantal aantrekkelijke Audi's. Belangstellenden kunnen een proefrit te maken en zo de klasse en het comfort van deze bijzondere auto's te ervaren.

Mvie uit Leerdam leert de bezoekers op een vrolijke manier te luisteren en te kijken naar kwaliteit. In het pand van Van der Wal is bijvoorbeeld audio-apparatuur van Bouwens en Wilkins aangebracht. De - eenvoudige - besturing hiervan wordt in de praktijk uitgelegd. Mvie is gespecialiseerd in audiovisuele oplossingen.

Puper Hoveniers grossiert in unieke tuinen. Deze Leerdamse onderneming is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van de meest uiteenlopende tuinen, waarbij exclusiviteit en creativiteit de leidraad vormen.

Kop Beveiliging toont de meest geavanceerde technieken die ingezet kunnen worden bij het aanleggen van een complete alarminstallatie in en rond het woonhuis of bedrijfspand.

Gasterij Het Oude Posthuys zorgt samen met In den Wingerd voor amuses, drankjes en eerlijke kleine gerechten. Life cooking, een gecombineerde proeverij voor bezoekers met smaak, een Italiaanse wijnproeverij en natuurlijk de presentatie van verschillende koffielikeuren, speciale bieren, port en whiskey. Deze twee Leerdamse ondernemingen maken van een bezoek aan het Event en culinair feestje.

Makelaardij De Landerije toont het mooiste huizenaanbod uit de streek en vertelt iedere belangstellende waarom het juist nu een uitstekende tijd is om de aankoop van een droomhuis te overwegen.

Event-deelnemer Jos de Groot heeft een heel eigen plaats op het Event. Hij zet zijn nieuwe collectie exclusieve buitenmeubelen graag in het zonnetje en biedt veel inspiratie voor het goede buitenleven met zijn vrolijke aanbod.

Glasgalerie Mooi Glas en Zo toont trots de nieuwste Leerdamse ontwerpen en inspireert het Event met schoonheid.

Van Driesten Keukens presenteert het feit dat landelijk en tijdloos een perfecte combinatie kan zijn en vertelt over het vervaardigen van solide maatkeukens.

Schoonheidssalon La Peau Satin is een Leerdamse nieuwkomer met als specialiteit huidverbetering, bodyanalyse en afslankadvies. Ook verzorgt La Peau Satin kleine workshops face-mapping (huidanalyse) en zijn hier een aantal aantrekkelijke introductie-aanbiedingen te vinden.

Tweewielercentrum Den Breejen toont de jongste noviteiten van de BDB Pro custom build ATB en racefietsen. Daarnaast een aantal Giant fietsen en zet een testpaviljoen op waar elektrische fietsen uitgeprobeerd kunnen worden.

Het Lifestyle Event Leerdam bij Van der Wal Interieurs aan de Techniekweg 8 in Leerdam is op vrijdag 15 maart van 14 tot 22 uur en op zaterdag 16 maart van 10 tot 18 uur. Surf voor meer informatie naar lifestyleeventleerdam.nl en facebook.com/lifestyleeventleerdam.

advertentie
advertentie