Afbeelding

32 jaar Muziekcafé Candlelight

8 maart 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Muziekcafé Sliedrecht bestaat al weer 32 jaar. Reden voor een feestje. Zaterdag 16 maart wordt het evenement 'Vrienden van Candle live' gehouden op beide verdiepingen van het café. Op de line-up staan Fusebox, Pascal Redeker, Jeroen van Zeist, Henk Bronkhorst en zijn Bob Dylan Tributeband en Feest-dj Mar-10.

Coverband Fusebox brengt bekende covers van Oasis, Nirvana, Lenny Kravitz, Kings of Leon, U2 en nog veel meer. De band was in 2009 nog finalist van Clash of the coverbands in Tivoli. De band gaat die avond ook jammen met zangeres Marrit, bekend van de Tros muziekfeesten.

Pascal Redeker is zanger van het Nederlandse lied. In 2011 was hij gastzanger bij de Toppers in concert en in 2012 won hij de titel 'populairste party artiest'. Hij is vaste zanger van café Bolle Jan in Amsterdam. Tilburger Jeroen van Zelst brengt de Brabantse gezelligheid naar Candlelight met bekend van hits als 'Dansen', 'Colinda', 'Jij bent veel te jong voor mij' en veel meer. Sliedrechter Henk Bronkhorst komt met zijn rijke muzikale ervaring en zijn eigen Bob Dylan Tributeband naar het muziekcafé. FeestDj Mar-10 rond het feest af.

Aanvang van dit spektakel is om 20.00 uur. De entree bedraagt € 5,-. Kaarten zijn in de voorverkoop aan de bar te verkrijgen. Meer info op www.Candlelightcafe.nl.

advertentie
advertentie