Wijngaarden haalt uit in de Theo van Zessen Biljart Bokaal

11 maart 2013 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - In de onderling biljartwedstrijden om de Theo van Zessen wisselbokaal heeft De Lukkie Klos uit Wijngaarden een goede tussenstand neergezet op de voorlaatste onderling ontmoeting met Bleskensgraaf en team Boerenklaas.

Bas Stuij van Boerenklaas moest in zijn eerste partij het onderspit delven tegen Jacques v/d Vlist (de Lukkie Klos). Roemloos ging Bas ten onder in twaalf beurten: 10-4. Zijn tweede verloor hij eveneens kansloos van de heel goed spelende Henk de Jong van Bleskensgraaf: 10-8. Ook de tweede partij van Henk de Jong werd in zijn voordeel beslist: 10-7 tegen Koos van Hattem.

Adrie Witteman (Boerenklaas) speelde een heel goede partij tegen Wim de Groot. In 15 beurten lachte Witteman van oor tot oor toen De Groot met 10-7 verloor. Maar in zijn tweede partij werd hij van het groene laken gespeeld door de Bleskensgraafse Jan Blokland: 10-6. Ook Hans Stolk had een avond met twee gezichten. In zijn eerste partij moest hij het onderspit delven tegen een sterk spelende Piet Stuij van de Lukkie Klos. Stolk kwam er niet aan te pas in 15 beurten: 12-2. De tweede partij won Hans Stolk met 10-6 van Cees Boer uit Bleskensgraaf, maar wel in 35 beurten. Piet Stuij won ook zijn andere partij, dit keer tegen Jan Blokland: 10-6.

In de overige partijen kwamen de meeste biljarters aan hun gemiddelde, zodat de spanning voor de laatste ontmoeting op 5 april te snijden is. In de tussenstand na 48 gespeelde partijen staan Bleskensgraaf en Boerenklaas gedeeld op een tweede plaats met 255 punten. De Wingerdse Lukkie Klossers gaan aan de leiding met 270 punten.

advertentie
advertentie