Fysiotherapie Sliedrecht West 25 jaar

11 maart 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Fysiotherapie Sliedrecht West bestaat 25 jaar. Hans Mikhout , Bob Melman en Esther Boer-Bot vieren dit jubileum door alle cliënten een leuke attentie te geven.

Een kwart eeuw geleden startten Hans Mikhout en Norbert Stolwijk de voorbereidingen om in Sliedrecht West een praktijk fysiotherapie te beginnen. In afwachting van een bouwvergunning werd in 1988 in een hoekhuis aan de Prickwaert gestart, om vervolgens in 1990 de definitieve nieuwbouw in de Maaslaan 8 te betrekken. Norbert Stolwijk vertrok in 2003 vanwege persoonlijke redenen naar Amsterdam. Zijn plek werd ingenomen door Bob Melman. In 2007 zijn de medewerkers S. Schaap en P. Elschot vertrokken en vervangen door Esther Boer-Bot, die de fysiotherapiepraktijk combineert met PTS, met name voor de COPD-groepen.

,,De praktijkvoering is door het volgen van meerdere cursussen en beroepsgerichte opleidingen in de loop der jaren uitgebreid en verbeterd, maar ook de cliëntgerichte en persoonlijke benadering is door de kleinschalige opzet van de praktijk gebleven. Dat blijkt uit de waardering voor het snel inplannen, de korte wachttijden, het op tijd afspraken nakomen en de openingstijden 's avonds", vertelt Bob Melman.

,,Zorgelijk is wel de slechte voorlichting over de vergoedingen van de zorgverzekeraars. Veel mensen denken dat ze zelf de behandelingen moeten betalen. Fysiotherapie wordt echter volledig vergoed uit de aanvullende verzekeringen. Daardoor betaalt men ook geen eigen risico!", benadrukt Melman. ,,De regeling voor fysiotherapie na operaties van bijvoorbeeld heup of knie is wel afwijkend. Hierbij worden de eerste twintig behandelingen uit de aanvullende verzekering vergoed, waarna de daaropvolgende behandelingen uit de basisverzekering vergoed worden. Wanneer patiënten niet (voldoende) aanvullend verzekerd zijn, kan men bij Fysiotherapie Sliedrecht West tegen een gunstig tarief de therapie volgen", aldus Melman. ,,Fysiotherapie Sliedrecht West zal u de komende jaren blijven informeren over deze ontwikkelingen ten aanzien van de door u te volgen therapie."

advertentie
advertentie