Punk'n Roll; Bullerslug & Speckneck

13 maart 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bullerslug en Speckneck zetten zaterdag 23 maart vanaf 20.00 uur JC Elektra op z'n kop. Bullerslug heeft in korte tijd landelijke bekendheid gekregen vanwege de frontvrouw Ryanne van Dorst. Bekend van haar succesvolle band Elle Bandita en het onlangs verschenen tv-programma van de EO, Op zoek naar God.

Het wordt een energieke avond in Elektra, waarbij alle remmen los zullen gaan. De stampende speedpunk van Speckneck en de Punk'n Roll van Bullerslug zullen vriend en vijand doen verbazen. Bullerslug is de nieuwe succesformule van Nederlandse topmuzikanten Ryanne van Dorst (Elle Bandita/ The Riplets/EO programma Op zoek naar God) en Bastiaan Bosma (AUX RAUS/ Coevorduh). Ze maken een stevige combinatie van Punk en Rock'n Roll in een ultra energieke uitvoering. Elle Bandita was onlangs in JC Elektra bij het optreden van Vanderbuyst waarna ze bij de organisatie een verzoek neerlegde om met haar nieuwe project het podium van JC Elektra te mogen beklimmen. Na passen en meten is het de programmaraad gelukt om deze veelbelovende formatie een plek te geven.

Op vrijdag 29 maart zullen zij hun eerste CD officieel gaan releasen in de Bitterzoet in Amsterdam maar voordat het zo ver is zullen ze eerst JC Elektra overnemen en de zaal op zijn grondvesten doen laten schudden.

Speckneck, Sliedrechts meest bekende, meest snelle en meest energieke punkband. Ze hebben al vaker in thuisbasis Elektra gespeeld en elke keer weten ze de zaal compleet op zijn kop te zetten. Een avond met Speckneck is altijd veelbelovend en een garantie voor een goed geslaagd feestje.

Entree: 4 euro.

advertentie
advertentie