Mooi Sliedrecht: kleine ondernemers organiseren minibeurs

14 maart 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Mooi Sliedrecht. De kreet die de burgemeester heeft geïntroduceerd bij zijn aanstelling en waarmee hij oproept de schoonheid van Sliedrecht in beeld te brengen. Maar dat beperkt zich natuurlijk niet alleen tot mooie plaatjes. In Sliedrecht is ook mooi ondernemerschap. Kleine ondernemers slaan de handen ineen en organiseren op 29 maart de minibeurs Lentekriebels in zalencentrum de Lockhorst. Een minibeurs op het gebied van schoonheid voor alle vrouwen van Sliedrecht en omgeving.

Initiatiefneemsters Astrid de Graaf ( Slender You), Ciska Klop (Ambiënte Ladies) en Suzanne de Vos (Team Kapsalon) hebben vorig jaar een kleinere variant georganiseerd met circa tien ondernemers. Dat was een groot succes. ,,Dit jaar pakken wij het voor het eerst groter aan en hebben gezamenlijk een zaal gehuurd in De Lockhorst'', zegt Astrid de Graaf. ,,Bezoekers kunnen kennis maken met producten en diensten van ruim 25 ondernemers. Sommigen hebben een winkel anderen werken vanuit huis''.

Ciska Klop vertelt: ,,Met een gratis welkomstcocktail in de hand winkelen bezoekers een nieuwe lente-outfit bij elkaar. Er zijn ook veel leuke hebbedingetjes, cadeautjes en accessoires. Bezoekers krijgen advies op het gebied van mode, sport, verzorging en ontspanning. Op het terras kunnen zij een drankje bestellen. En de eerste 150 bezoekers van onze minibeurs ontvangen een goodiebag.''

De minibeurs Lentekriebels is voor alle vrouwen van Sliedrecht en omgeving en vindt plaats op 29 maart van 19.30 tot 22.00 uur in zalencentrum de Lockhorst, Sportlaan 1 in Sliedrecht.

advertentie
advertentie