Afbeelding

Sliedrecht Sport staat voor zware opgave

21 maart 2013 om 00:00 Sport

Sliedrecht Sport heeft nog negen punten nodig om de landstitel te prolongeren, een eerste aanzet in het schitterende IISPA sportcomplex zal het team zeker motiveren voor een mooie afsluiting van het seizoen.

SLIEDRECHT - Na een vrij weekeinde pakt landskampioen Sliedrecht Sport komende zondagmiddag de draad weer op, wanneer het in Almelo (15.00 uur) zal aantreden tegen runner-up Eurosped. Geen gemakkelijke opgave, want het team van trainer JanBerendsen heeft in dit kalenderjaar nog niet verloren en ging een aantal weken geleden ook in De Stoep met een 2-3 winst terug naar Twente.

Ook de mannen staat een uitwedstrijd te wachten: Inter Rijswijk (met oud Sliedrecht Sporters als Ferdi Reedijk, Niek Rooks, Jeroen van Zwieten en Ward Boehlee is een van oudsher lastige tegenstander, die de punten maar al te graag in de Marimbahal wil houden.

Actief

Topdivisionist Sliedrecht Sport 2 (dames) is de enige, die a.s. zaterdag in De Stoep actief zal zijn: na de krappe 3-2 winst op Veracles moet het team van Ad Slieker ook tegen de andere Groningse vertegenwoordiger Donitas in staat zijn om tot winst te komen en daarmee het lijfsbehoud in de op één na hoogste afdeling van het vrouwenvolleybal veilig te stellen.

Jongens D van Sliedrecht Sport mag zich kampioen van Nederland noemen na winst in de finale tegen Taurus bij de Nationale Open Jeugd Club kampioenschappen. Meisjes C werd in hun categorie tweede, Jongens C kreeg de bronzen medaille omgehangen en Jongens B eindigde als zevende.

De vereniging Sliedrecht Sport tenslotte is als derde geëindigd in het eindklassement om de Jaap van Kasteel Bokaal, die voor de tweede maal achtereen werd gewonnen door Alterno uit Apeldoorn.

advertentie
advertentie