Veel kandidaten Business Event Merwestroom

3 april 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Voor de tweede editie van het Business Event Merwestroom zijn ruim dertig kandidaten voorgedragen. ,,Dit mag een succes genoemd worden en bevestigt dat het Business Event erg in de belangstelling staat bij ondernemers in de regio", zegt Anna-Marie Gelderblom, woordvoerder van Network Business Events. Het Business Event Merwestroom wordt maandag 17 juni in Partycentrum de Lockhorst gehouden.

De voordrachtscommissie heeft de afgelopen periode de voordrachten gescreend op motiveringen en criteriavoorwaarden. De jury, onder leiding van notaris Hans Koppelaar, heeft het juryboek ontvangen. De juryleden gaan de voorgedragen bedrijven en personen uiteindelijk beoordelen.

Rabobank Merwestroom is hoofdsponsor van het event en stelt een speciale Rabo Award, met als thema Duurzaamheid, beschikbaar. Het Business Event Merwestroom wordt verder ondersteund door Gemeenten Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht, Kamer van Koophandel en de verschillende ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen uit de regio.

Voor kaartreserveringen kunnen belangstellenden terecht op de website www.businesseventmerwestroom.nl. Voor algemene informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met de organisatie via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu.

advertentie
advertentie